Postup přípravy
Krok 1: Těsto vyválíme pokud možno dokulata. Na každou pizzu dáme asi 2PL zakysané smetany, proužky menší cibule, na nudličky nakrájené nebo na kousky natrhané sušené hovězí a posekanou papričku. Posypeme oreganem a strouhaným čedarem a upečeme.
Zveřejněno 4. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Schválená "pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrR8
Moje poznámka
"Schválená "pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrR8
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 4 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 7 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 5 minutami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 1 hodinou
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 3 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 3 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 4 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 5 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 5 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 6 hodinami
Tématické fráze:
pizza ze zakysane smetany,
smetanový základ na pizzu recept,
pizza ze zakysany smetany,
smetanovy zaklad na pizzu,
pizza smetanový základ recept,
pizza originál recepty,
rajčatový základ na pizzu,
pizza albori recept,
pizza zak,
pizza albori,
těsto na piizu,
těsto na pizzu ze zakysané smetany,
recept pizza ze zakysané smetany,
domácí pizza smetanový základ,
pizza smetanový základ,
originální recept na pizzu,
testo piizu,
pizza originální recepty,
recept na piizu,
domaci pizza ze zakysane smetany
Suroviny:
těsto na pizzu,
smetana zakysaná,
cibule,
maso hovězí sušené,
koření oregáno,
chilli paprika čerstvá,
sýr chedar
Komentáře (14)
http://www.eatlivetravelwrite.com/2012/05/tarte-fl...