Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 983 kJ / 1 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 256,90 g |
Tuky | 75,65 g |
Vláknina | 14,49 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 45,01 g |
Postup přípravy
V papiňáku na rozehřátém oleji nacháme zesklovatět nadrobno nakrájenou druhou cibuli, vložíme roládu a prudce ze všech stran osmahneme. Krok 4: Podlijeme 150ml vařící vody a pokud budeme přidávat bujón, rozdrobíme ho. Hrnec zajistíme tlakovou poklicí a od doby varu dusíme na mírném plameni 35minut(připravujeme-li z plece, podlijeme 200ml vody a dusíme 45minut). Krok 5: Hrnec ochladíme, odpustíme případný zbytek tlaku a hrnec otevřeme. Měkkou roládu vytáhneme, odstraníme provázek, nakrájíme na námi požadované porce a uchováme v teple. Šťávu dle potřeby dochutíme. Krok 6: Plátky rolády klademe na nahřátý talíř, přiložíme přílohu, například šťouchané brambory a přelíváme vydušenou šťávou.
Zveřejněno 7. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda pro nenáročné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GPk
Moje poznámka
Vepřová roláda pro nenáročné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GPk
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 8 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 10 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 12 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřová roláda,
vepřová roláda z plecka,
co varit z plece,
vepřové v papiňáku,
vepřová roláda z papinaku,
vepřová roláda recept,
katův šleh kuřecí,
jak na masovou roládu čím ji upevnit,
roláda z vepřové plece,
co se dá vařit v papináku,
jak upevnit roládu,
nenarocne na ingredience,
rolada v papinaku,
vepřová rolada , hořtice,
vepřové rolády,
veprova v papinaku,
recepty na vepřové rolády,
rolada z veproveho masa v tlakaci,
roláda z plecka bez náplně,
vepřové roládky v tlakovém hrnci
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
marmeláda rybízová,
hořčice kremžská,
olej,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř mletý,
voda
Komentáře (34)
proti receptu a dalším fotkám nemám vůbec nic.Je to určitě moc dobrá roláda a ráda ji podle vás uvařím.Jen mě osobně vadí ta sklenice a kelímek položené na takovém krásném mase.
Jde nafotit i jinak,ne?
Co říkáš na tu náplň
Jani Pá-proč si myslíš,že mám tu náplň tak"chudobnou"
Andri-je to taková pikantní,navinulá chuť,která krásně po uležení a bez většího množství jiných dalších surovin do náplně hezky vynikne.Tuhle kombinaci ráda používám jak do rolád,tak i do různých šťáv a omáček
Miszo,Betyno-budu ráda,jestli vyzkoušíte
Všem velké díky za moc hezké komentíky a bodíky
Monika17 - pravdu máš děvče