Maslovy kureci rizek s cesnekem, citronem a petrzelkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,38 g |
Tuky | 42,72 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 913 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 5,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maslovy kureci rizek s cesnekem, citronem a petrzelkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWVk
Moje poznámka
Maslovy kureci rizek s cesnekem, citronem a petrzelkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWVk
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
maslovy rizek,
kureci rizek,
máslový řízek recept,
kur.rizek,
řízky v kukuřičné strouha,
kureci rizky v masle s cesnekem,
kureci prsa na cesneku s petrzelkou,
co je to citron s cesnekem
Suroviny:
prsa kuřecí,
krekry tuc,
česnek,
máslo,
petrželka hladkolistá,
citron,
sůl,
pepř,
olej,
vejce,
mouka hladká
Komentáře (11)
Vsem moc dekuji za krasne komentare..
Bibinka: Horke to neni..strouha se jen zluta cast kury, ta bila duznina uz ne.
Holky, diky za zajem a komentiky..