Suroviny
Porce: ...
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 611 kJ / 2 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,68 g |
Tuky | 26,66 g |
Vláknina | 32,45 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,81 g |
Sacharidy | 416,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové mrkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VNO
Moje poznámka
Bramborové mrkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VNO
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 4 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 5 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
Issis před 42 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 2 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 2 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 2 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 2 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 3 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Maestra před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 5 hodinami
Makronky
zelenapampeliska před 5 hodinami
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborové mrkvičky,
bramborové knedlíky ze studených brambor,
mrkvičky z těsta,
kolik porcí se udělá z 1 kg z mrkve,
bramborová salát s mrkví,
kolik je 100 g žloutků kusů,
bramborove krokety s mrkvi a syrem,
bramborové mrkvičky z kaše,
králíci stehna na prirodno,
priprava detske mrkvicky,
bramborove mrkvičky recept,
mrkvička z těsta
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
krupice dětská,
vejce,
mrkev,
sýr eidam,
solamyl,
sůl,
strouhanka,
olej,
nať petrželová
Komentáře (20)