Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 600 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 7,06 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání vývarem dusíme do poloměkka.
Krok 2: Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme doměkka. Podáváme s malými bramboráčky.
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Moje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 23 minutami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 2 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla z trouby bez míchání
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 19 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 1 hodinou
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 2 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 3 hodinami
Květákové placičky
Linova před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 4 hodinami
Tématické fráze:
řezanka,
hovězí řezanka,
řezanka z hovězího masa,
řezanka recept,
hoclavska rezanka,
řezanka z hovězího,
ďábelská řezanka,
hodslavká řezanka,
recept na řezanku,
hovezi řezanka recept,
hodslavickà řezanka,
recept na hodslavskou řezanku,
hodclavská řezanka,
hodlavská řezanka,
recepty na hodslavskou rezanku,
řezanka hovězí,
vepřová řezanka,
recept na řezanka,
řezenka,
luxusni rezanka
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
směs zeleninová,
houby sušené,
vývar,
protlak rajčatový,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
sádlo
Komentáře (17)