Hodslavská řezanka

Jenda1 Kuchař:

Hovězí maso 16 názorů

521

Suroviny

0,5 kg hovězí maso zadní
3 ks cibule
1 sklenice zeleninová směs Moravanka
hrst sušené houby ( nebo žampiony, hlíva)
1 ks masox
2 lžíce rajský protlak
2 ks bobkový list
sůl
mletý pepř
sádlo
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, přidáme masox, který rozpustíme, poté přidáme na nudličky nakrájené maso, zarestujeme a až pustí šťávu přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání horkou vodou dusíme do poloměkka.

  2. Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme doměkka. Podáváme s bramboráčky.

Poznámka

http://www.hodslavice.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hodslavská řezanka

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo