Hodslavská řezanka

Suroviny

0,5 kg hovězího masa zadního
3 ks cibule
1 sklenice zeleninové směsi Moravanka
hrst sušených hub (nebo žampiony, hlíva)
vývar
2 lžíce rajského protlaku
2 ks bobkového listu
sůl
mletý pepř
sádlo

Postup přípravy receptu

  1. Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání vývarem dusíme do poloměkka.

  2. Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme doměkka. Podáváme s malými bramboráčky.

Poznámka od kuchařky

http://www.hodslavice.cz/

Komentáře k receptu Hodslavská řezanka

Předchozí 1 2

Tématické fráze: řezanka hovězí řezanka řezanka z hovězího masa řezanka recept hoclavska rezanka řezanka z hovězího ďábelská řezanka hodslavká řezanka recept na řezanku hovezi řezanka recept hodslavickà řezanka recept na hodslavskou řezanku hodclavská řezanka hodlavská řezanka recepty na hodslavskou rezanku řezanka hovězí vepřová řezanka recept na řezanka řezenka luxusni rezanka