Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,90 g |
Tuky | 32,10 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 9,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nkv6
Moje poznámka
Zázvorová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nkv6
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 5 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 15 minutami
Domácí kečup
Mistrova před 1 hodinou
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 2 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 4 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 5 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 5 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 6 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 7 hodinami
Tématické fráze:
mrkvovozázvorová polévka,
mrkvová polévka se zázvorem,
polévka se zázvorem,
mrkvovo-zázvorová polévka,
zázvor v polévce,
zázvor recepty,
polivka bort,
zazvorova polievka,
polívka se se zázvorem,
zazvor, mrkev/polevky,
bořt polévka,
polevka z mrkve a zazvoru,
skleněné šuplíčky,
mrkvozazvorova polevka,
indicka polevka se zazvorem,
bořt polivka,
albert recepty mrkvovozázvorová polévka,
recept na zázvorovou polévku,
bombony ze zazvoru,
brokolicova polevka nemixovana
Suroviny:
zázvor čerstvý,
párky,
mrkev,
chilli,
bujón slepičí,
nudle skleněné,
tuk,
petrželka,
sůl
Komentáře (17)
Jelikož to v základním receptu bylo, tak jsem to napsala, ale každý podle své chuti