Suroviny
Porce: 1 pizza
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 098 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 22,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus dáme na plech.
Krok 2: Namažeme kečupem, rozložíme šunku a dál pokračujeme podle sebe.
Zveřejněno 15. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dzj
Moje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dzj
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 44 minutami
Broskvový džem
Annanas před 52 minutami
Červená řepa
radbastim před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 2 hodinami
Kounický kotlet
Kajkajak před 3 hodinami
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 3 hodinami
Plněné papriky
Rebeca před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 5 hodinami
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 5 hodinami
Koprová omáčka
Elis_131 před 5 hodinami
Tématické fráze:
co dát na pizzu,
pizza recepty,
korpus na pizzu,
pizza pro děti,
pizza recept,
suroviny na pizzu,
co dat na pizu,
piza recepty,
co dat na pizzu suroviny,
korpusy na pizzu,
co patri na pizzu,
co dat ma pizzu,
pizzu recept,
jak dělat pizzu,
co vše dělat v toustovači,
pizzarecepty,
parmazán na pizzu,
rajčatový humus,
pizza s parmezán,
pizza s parmazán
Suroviny:
pizza korpus,
kečup sladký,
salám šunkový,
sýr cihla,
česnek,
sýr mozzarella,
žampióny,
olivy,
chilli
Komentáře (13)
Toto rozhodně za nejlepší pizzu nepovažuji
a ještě z korpusu
600dkg hladké mouky,400ml vlažně vody,1 kostka droždí,3 lžíce oleje,spetka soli a spetka cukru.Postup:Uděláme si kvásek trochu mouky,špetka cukru a zalejeme vlažnou vodou,kterou máme přichystanou na těsto,jak kvásek vykyne,tak dodáme všechny suroviny co jsem již napsala.Výhodou těsta je,že jak vykyne se může dát do lednice a můžete si těsto odbírat,na jednu pizzu dávám 25 dkg,tím pádem mi těsto zůstane ještě na 3 pizzy.Přeji dobrou chuť