Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 216 kJ / 3 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,03 g |
Tuky | 98,77 g |
Vláknina | 19,68 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 540,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQPg
Moje poznámka
Domácí briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQPg
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 28 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 31 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 49 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
briošky,
brioška recept,
briožky,
domácí briošky na hamburgery,
brijosky,
briošky recept,
recept na briošky,
brijozky,
briožka,
domácí briožky,
smažené briošky,
smažené briošky,
brioše,
birošky,
domaci birosky,
brioška,
domaci brijošky,
brjosky,
briosky recepty,
francouzská brioše recept
Suroviny:
voda,
máslo,
cukr,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé
Komentáře (12)
http://recepty-jana.webnode.cz/products/domaci-bri...
Za ten včerejšek se omlouvám, už jsem nechala některé recepty smazat...
Bože, ochraňuj Toprecepty