Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 032 kJ / 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,38 g |
| Tuky | 34,46 g |
| Vláknina | 34,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík v košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXPg
Moje poznámka
Králík v košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXPg
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 27 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 59 minutami
Tvarohová štola
[email protected] před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 3 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 4 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 5 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
kralik recepty,
pečená roláda z králíka,
recepty z králíka,
rolada z kralika,
dort králík fotopostup,
vykoštění králíka na roládu,
recepty na králíka,
králík recept,
králík v kosilce,
recept na králíka,
recepty králík,
vykoštění krajika na roládu,
kralici jatra v branici,
králík,
králík roláda,
co se zbytky pečeného králíka,
králik v slaninove košilce,
kraličí blány,
užasný králík,
králík brišní blány
Suroviny:
maso králičí,
blána tuková vepřová,
bok česnekový,
cibule,
olej,
sůl,
šťáva rajčatová,
solamyl,
šťáva rajčatová,
olej,
čubrica,
česnek
Komentáře (25)
A moc se mi líbí ty fotečky se šťouchanými brambory, nádhera
Bránici jsem v surovinách odstranila,ať se nikdo nemusí pod receptem pozastavovat
Za zájem o rcp i komentář děkuji
tejejko-odřený z kůže už přišel z Číny
Růženko-tento byl krásně růžový
rebi-to víš,že mi to nevadí,alespoň to příště usnadní hledání
Všem Vám moc děkuji za milé komentáře,které mě potěšily a i za hodnocení této chutné bašty
Ale recept sa mi páči...