Suroviny
Porce: cca20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 48 100 kJ / 11 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,82 g |
| Tuky | 430,94 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 2,23 g |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 5,60 g |
| Sacharidy | 1 672,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorová podkova s domácím marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7JOy
Moje poznámka
Mramorová podkova s domácím marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7JOy
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 21 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 9 minutami
Vrstvený salát
Haname před 1 hodinou
Sýrové tyčinky
Jitinka před 2 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 5 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 5 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 5 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 6 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 6 hodinami
Mila kuličky
Marule před 7 hodinami
Tématické fráze:
dort podkova foto,
dort podkova,
piskot na podkovu,
těsto na podkovu,
marcipánová podkova,
mramorová dorta,
dort podkova inspirace fotogalerie,
recept na slanou podkovu,
jak potáhnout podkovu marcipánem,
podkova z marcipanu,
mramorové dorty s marcipánem,
postupy na marcipánový dort podkova,
kolik vajec je potřeba na formu podkova,
recept na mramorové dort,
vyroba mramoroveho marcipanu,
výroba dortu podkova,
mramorová těsta do dortů,
dorty podkova,
kolik vajec na dort podkova,
čím se slepují marcipánové ozdoby
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilinový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
máslo,
salko,
máslo,
káva,
cukr,
marcipán,
zdobení cukrářské,
marcipán,
mléko sušené,
cukr moučkový,
mandlové aroma,
voda,
med
Komentáře (11)
Fotku bych dala jako hlavni tu treti v poradi. Nacnuty dort s drobecky kolem dortu moc parady receptu nenadela. V rezu je fotka fajn pro predstavu, ale jako dalsi fotka, ne hlavni. Pritom dort je pekny
Jsem ráda, že stejné pocity z opravování receptů nemám jen já, díky holky
Poslala som ti SZ, ešte si ju neprečítala.
Takže: Věta začíná velkým písmenem. Aby se recept dal číst, nemůžete ho psát jen jako jednu větu s jedním nádechem a výdechem, ale logicky ukončit tečkou, udělat odstavec a pokračovat. Jinak vám to nikdo číst nebude, je to velmi námahavé na pochopení.
Dále: do ingrediencí si dejte jen ingredience na přípravu, ale např.postup při výrobě marcipánu až do postupu. Jinak je to celé velmi zmatené.To samé u kávového krému v postupu - ingredience do přísad a postup do postupu.
Jinak fotka je pěkná, ale bylo by možná lepší dát jako hlavní tu celou podkov, ale to je na autorce.
Píši jako moderátorka zdejšího webu a včera jsem ti jeden recept opravovala, nechtěj vědět, kolik času nám moderátorkám toto opravování zabere času a teď díky soutěži je toho na nás až nad hlavu.
Děkuji za pochopení