Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
Tuky | 16,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Kdo má rád pálivé jako já, přidá Tabasco!
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Moje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 6 minutami
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 6 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 6 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 15 hodinami
Tématické fráze:
čína po česku,
dobrá čína,
jak uvařit dobrou cinu,
recept česká čína z vepřového,
recept na dobrou čínu,
čína po česku recept,
cina z leca,
rychlá vepřová čína,
dobrá čína recept,
jak udelat dobrou cinu,
rychlá čína z vepřového masa,
rychlá čína,
recept na čínu po česku z vepřového,
vepřová kýta nejlepší recepty,
vepřová plec nejlepší recepty,
čína s oříškama,
dobrá vepřová čína,
dobra cina z vepřoveho,
čína z oříškama recept,
recept čína po česku
Suroviny:
maso vepřové,
arašídy,
moravanka,
sůl
Komentáře (4)
Tento recept jsem si přinesla z nemocnice (jak to dřív chodívalo, o čempak se ženské baví), v době, kdy ještě čína na talíři nebyla známá a pronikala jen zvolna, tudíž vše, co se trochu lišilo od našich klasických jídel - byla "čína". Stačil burák a sója a bylo jasno...
No jelikož je to asi 30 let, co ten recept mám z jihlavské nemocnice, už jsem si zvykla, za 30 let se hodně změnilo všude i na našich talířích, tak se omlouvám za sílu zvyku a vzpomínek...
Ale mohu to nazvat jinak, recept je velmi rychlý a zas tak nejedlý není, že je škoda ho sem nedat - tedy jak pro koho.
Výhodou pro mne večer jsou rychlovky a tohle je.