Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,00 g |
| Tuky | 16,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Kdo má rád pálivé jako já, přidá Tabasco!
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Moje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Nejnovější recepty
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 5 minutami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Linecké růžičky
Přidáno před 3 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 31 minutami
Linecké cukroví
jarmila58 před 36 minutami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 54 minutami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pracny
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Perníčky
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Koprová omáčka
RomanaMonika před 2 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 2 hodinami
Tématické fráze:
čína po česku,
dobrá čína,
jak uvařit dobrou cinu,
recept česká čína z vepřového,
recept na dobrou čínu,
čína po česku recept,
cina z leca,
rychlá vepřová čína,
dobrá čína recept,
jak udelat dobrou cinu,
rychlá čína z vepřového masa,
rychlá čína,
recept na čínu po česku z vepřového,
vepřová kýta nejlepší recepty,
vepřová plec nejlepší recepty,
čína s oříškama,
dobrá vepřová čína,
dobra cina z vepřoveho,
čína z oříškama recept,
recept čína po česku
Suroviny:
maso vepřové,
arašídy,
moravanka,
sůl
Komentáře (4)
Tento recept jsem si přinesla z nemocnice (jak to dřív chodívalo, o čempak se ženské baví), v době, kdy ještě čína na talíři nebyla známá a pronikala jen zvolna, tudíž vše, co se trochu lišilo od našich klasických jídel - byla "čína". Stačil burák a sója a bylo jasno...
No jelikož je to asi 30 let, co ten recept mám z jihlavské nemocnice, už jsem si zvykla, za 30 let se hodně změnilo všude i na našich talířích, tak se omlouvám za sílu zvyku a vzpomínek...
Ale mohu to nazvat jinak, recept je velmi rychlý a zas tak nejedlý není, že je škoda ho sem nedat - tedy jak pro koho.
Výhodou pro mne večer jsou rychlovky a tohle je.