Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,00 g |
| Tuky | 16,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Kdo má rád pálivé jako já, přidá Tabasco!
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Moje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Nejnovější recepty
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 13 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 22 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 23 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno 4. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicové cukroví z lisu na česnek
Diesel před 8 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
be.amenity před 19 minutami
Crostini gravlax - lososové minichlebíčky
be.amenity před 21 minutami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Janule25 před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Stefi.f před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 5 hodinami
Biskupský chlebíček II
káťa před 9 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 10 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 10 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
čína po česku,
dobrá čína,
jak uvařit dobrou cinu,
recept česká čína z vepřového,
recept na dobrou čínu,
čína po česku recept,
cina z leca,
rychlá vepřová čína,
dobrá čína recept,
jak udelat dobrou cinu,
rychlá čína z vepřového masa,
rychlá čína,
recept na čínu po česku z vepřového,
vepřová kýta nejlepší recepty,
vepřová plec nejlepší recepty,
čína s oříškama,
dobrá vepřová čína,
dobra cina z vepřoveho,
čína z oříškama recept,
recept čína po česku
Suroviny:
maso vepřové,
arašídy,
moravanka,
sůl
Komentáře (4)
Tento recept jsem si přinesla z nemocnice (jak to dřív chodívalo, o čempak se ženské baví), v době, kdy ještě čína na talíři nebyla známá a pronikala jen zvolna, tudíž vše, co se trochu lišilo od našich klasických jídel - byla "čína". Stačil burák a sója a bylo jasno...
No jelikož je to asi 30 let, co ten recept mám z jihlavské nemocnice, už jsem si zvykla, za 30 let se hodně změnilo všude i na našich talířích, tak se omlouvám za sílu zvyku a vzpomínek...
Ale mohu to nazvat jinak, recept je velmi rychlý a zas tak nejedlý není, že je škoda ho sem nedat - tedy jak pro koho.
Výhodou pro mne večer jsou rychlovky a tohle je.