Postup přípravy
Krok 1: Sádlo nakrájíme nejlépe na malé kostičky (krájíme bez kůže).
Krok 2: Dáme do hrnce, podlijeme troškou vody. Za častého promíchávání necháme sádlo vyškvařit, škvaříme dokud nejsou jednotlivé kousíčky pěkně křupavé - dozlatova opečené.
Krok 3: Sádlo slijeme do sklenic přes síto - a škvarky necháme mističce.
Hotové škvarky promícháme s kořením - jsou pak pěkně pikantní.
Hotové škvarky promícháme s kořením - jsou pak pěkně pikantní.
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové škvarky jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVPr
Moje poznámka
Vepřové škvarky jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVPr
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 15 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 4 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 4 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 6 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 7 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 8 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 8 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové škvarky,
recept škvarky vepřové,
jak vyškvařit škvarky,
jak nejlépe vyškvařit sádlo,
jak vyškvařit vepřové sádlo,
pikantní škvarky,
jak vyškvařit domácí škvarky,
vepřové škvarky recept,
vepřové škvarky recepty,
jak vyškvařit sádlo v troubě,
jak nejlépe vyškvařit škvarky,
škvarky z vepřové kůže,
škvarky recept,
recept na vepřové škvarky,
výborné škvarky,
škvarky z vepřových kůží,
skvarky z kuze,
škvarky recepty,
síto na škvarky,
škvarky do sklenic
Suroviny:
sádlo vepřové,
voda,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře (8)