Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 877 kJ / 3 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,60 g |
| Tuky | 56,84 g |
| Vláknina | 30,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 587,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Moje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Nejnovější recepty
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácená jablková roláda
MarieP před 4 minutami
Polévka šup-šup
Loiza před 1 hodinou
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 1 hodinou
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 1 hodinou
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 2 hodinami
Míša řezy od maminky
Kratule před 2 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 3 hodinami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 3 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 3 hodinami
Tématické fráze:
pivní housky,
domácí housky jako od pekaře,
pivní buchta,
pivní housky recept,
recept na pivní housky,
domácí pivní housky,
pivni houska,
pivní domácí housky,
pivní housky v domácí pekárně,
recept housky pivní,
recept na housky od pekare,
těsto zadělané pivem,
pivni housky nebo rohliky,
domácí housky posyp,
domácí pivní houska,
chleba mě nadýmá rohlík ne,
bagetky zadělané pivem,
recept na rohlíky zadělané pivem,
pivní rohlky,
recept na rohliky a housky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí,
cukr,
olej,
pivo světlé,
sůl,
mák,
kmín celý,
sůl hrubá,
semínka sezamová
Komentáře (14)
Jen bych na tohle množství dala maximálně 30 g droždí (a ne 80 g) - těsto, zadělané a kynuté v pekárně potřebuje mnohem méně droždí než jiná těsta...z hromady droždí vás pak může pálit i žáha a taky to nadýmá.
A tekutinu (pivo) by bylo dobré odměřit a do receptu dopsat - ten, kdo někdy do pekárny za provozu dolíval tekutinu na zředění, ví o čem mluvím - rozstřikující se tekutina bude nejen v prostoru pekárny, ale větší množství bude vystřikovat až ven.