Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 185 kJ / 5 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,03 g |
Tuky | 222,12 g |
Vláknina | 16,23 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 726,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
Moje poznámka
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 39 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 40 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 42 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
citronový koláč,
annabel langbein recepty,
recept na babetku,
recept na citronový koláč,
citronovy kolac recept,
recepty annabel langbein,
anabel langbein,
hrnkovy citronovy koláč,
recept s citronovy kury kolac,
anabel annabel langbein,
citronový koláč s pomerančovou polevou,
annabel langbein citronový koláč,
zdravy citronovy kolac,
kolac citronovy,
mrkvovo citronovy koláč,
citronovy koláč č s pudinkem,
citronovy přeliv,
citronvy kolac s prelivem,
pomerancovy preliv na buchty,
citronova buchta s pomeeancovym prelivem
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
jogurt bílý,
olej,
šťáva citronová,
kůra citronová,
vejce,
prášek do pečiva,
šťáva pomerančová,
cukr třtinový
Komentáře (27)
Jedině, co mě napadá, péct pomalu a raději déle, protože tak piškot pomalu a rovnoměrně roste. Každá trouba peče jinak, ale tak 150-160st....
Ke konci, když už piškot krásně naběhne a vypadá, že je téměř upečený (ale je třeba světlý, tak přidat teplotu na 180-190st. a dopéct do barvičky.
Nemela bys nejaky recept i na dobrou polevku? Nejakou orientalni?