Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 159 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Moje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Nejnovější recepty
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 5 minutami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 18 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 47 minutami
Meruňkové nanuky
bronislava před 1 hodinou
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 18 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 19 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 19 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 21 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 21 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 21 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 22 hodinami
Tématické fráze:
pečená štika,
pečená štika v troubě,
pečená štika recepty,
jak zabít štiku,
štika pečená v troubě,
recept na pecenou štiku,
recept štika pečená,
jak dlouho se peče štika,
pečení štiky,
štika recept,
štika pečená,
peceni stika,
pečená štika na zelenině,
doba pečení štiky,
recepty pečená štika,
krenovy preliv,
recept na stiku,
recept na pečenou štiku celou,
jak na stiky,
štika se smetanou
Suroviny:
štika,
křen strouhaný,
smetana 33%,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (23)
... někdy je potřeba "zabít" panelákovou nudu
...ani náznak hořkosti, jen příjemná křenová pikantnost a smetanová jemnost