Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 718 kJ / 4 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,55 g |
Tuky | 55,76 g |
Vláknina | 66,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 874,21 g |
Postup přípravy
Množství krupice záleží na druhu brambor, jaký máte varný typ. Pokud nepoužijete A, což je salátová odrůda, tak nejlépe je C - moučnaté, ale může být i B. Jen pokud byste dělali knedlíky z nových brambor, musíte tam přidat lžíci solamylu nebo maizeny.
Možná že vám bude trochu divné, že to těsto je řidší než bývá zvykem, tak toho si nevšímejte. Protože ta krupice se navaří a knedlíky jsou pak pěkně nadýchané.
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Moje poznámka
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 16 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramborové knedliky pro sklerotiky,
jaky typ brambor na knedliky,
bramborové knedlíky z bramborové kaše,
typ brambor na knedlíky,
brambory na bramb.knedlik varny typ,
bramborový knedlík pro sklerotiky,
varný typ brambor na knedliky,
knedlíky v hnětači,
recepty bramborový knedlík pro sklerotiky,
z jakych brambor bramborove knedle,
brambory varný typ a nové odrůdy,
odrůda brambor na knedlíky,
jaký typ brambor na kaši,
jaký typ brambor na bramborové knedlíky,
typy knedlíků,
z jakych brambor delat knedlíky,
bramborové knedlíky z okrájených brambor,
jaký typ brambor je na knedlíky,
jaky tip brambor na knedlik,
bavorsky knedlik na sladko
Suroviny:
brambory,
krupice dětská,
máslo,
sůl,
kmín celý,
podravka,
vejce,
brambory,
krupice,
máslo,
sůl,
vejce,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
ovoce,
jahody,
mák
Komentáře (17)