Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 229 kJ / 1 967 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,21 g |
| Tuky | 177,32 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 321 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 57,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Čokoláda kam se podíváš" Čokokuličky s pařížskou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmQl
Moje poznámka
"Čokoláda kam se podíváš" Čokokuličky s pařížskou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmQl
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 31 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 17 hodinami
Tématické fráze:
větrníky s pařížskou šlehačkou,
větrníky s pařížskou šlehačkou recept,
pařížská šlehačka s maslem,
recepty na čokoladove fondy,
košíčky s pařížskou šlehačkou,
odpalované těsto s pařížskou šlehačkou,
pečení se šlehačkou,
čokoládové fondy recept,
recept pařížská šlehačka,
pařížská čokoláda,
pečení s pařížskou šlehačkou,
pařížská šlehačka z čokolády,
conaplnit pařížskou šlehačkou,
čokoládové fondy recepty,
čokoládové fondy-recept,
parizskou slehackou,
recepty s pařížskou šlehačkou,
vetrnik s pařížskou šlehačkou,
čokoláda parizska,
cokoláda na plnění košíčků
Suroviny:
smetana ke šlehání,
čokoláda mléčná,
vejce,
máslo,
mouka hladká,
voda,
čokoláda na vaření,
kaštan jedlý
Komentáře (22)
Nevěděla jsem ovšem,že tím vyřeším i druhý problém řezání větrníku ,že tam ty potvory mají dírku jsem zjistila po upečení , tak jsem zkusila jeden naplnit bez řezání,a ono to šlo!
Veronika.Hrozna: Pročetla jsem recept na "druhé straně" a docela jistě vyzkouším
Veronika.Hrozna: To je super vychytávka,vyzkouším, zda to funguje, ale věřím Ti. Jen bych měla strach, že se mi k formičkám přichytne těsto. Ale líbí se mi představa identicky malých tvarů, to ručně nedokážu, mám to vždycky všelijaké