Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Čokoláda kam se podíváš" Čokokuličky s pařížskou šlehačkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 3. 2013 08:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 229 kJ / 1 967 kcal
Bílkoviny34,21 g
Tuky177,32 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 321 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy57,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tipy a triky, stejně jako podrobný fotopostup najdete na: http://www.foodstyle.cz/products/cokokulicky-s-par...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iris

15. 7. 2013 22:43

;-(;-(;-(;-(:-(:-(:-(:-// Kdysi jsem se jich málem ujedla , ale už mám zaracha (od Mudr)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 3. 2013 13:36

zizala: Aspoň někdo mi věří ! Hurá ! Mně;-) to tak s....o,že je každý větrník jiný a šišatý a ksakrujánevímjaký,že jsem to zkusila tímto zpusobem !
Nevěděla jsem ovšem,že tím vyřeším i druhý problém řezání větrníku ,že tam ty potvory mají dírku jsem zjistila po upečení , tak jsem zkusila jeden naplnit bez řezání,a ono to šlo! ;-) :-D:-D:-D:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 3. 2013 13:24

magdalenka:Když je správně upečeno tak se nepřichytí ! Nechávám o 5 minut déle v troubě a pak troubu vypnu a nechám ještě 7 minut uvnitř dojít. Těch 5 minut je na ohřátí formiček a 7 je abych měla jistotu,že je dobře propečeno.Pak se to vyklopí jedna báseň . Když pečeš pro krásu vymazej štětcem formičky rozpuštěným máslem a posyp hrubou moukou ! Sichr ist sichr ,sagt Herr Manlicher.:-)

zizala zizala (moderátorka)

23. 3. 2013 13:11

magdalenka: Já ty malé sázím pomocí dvou lžiček. Asi naberu pokaždé jiné množství těsta :-8


Veronika.Hrozna: Pročetla jsem recept na "druhé straně" a docela jistě vyzkouším :yes:

magdalenka magdalenka

23. 3. 2013 12:49

Veronika.Hrozna: a fakt sa to cesto do formičky bez vymazania neprilepí???:-O

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 3. 2013 12:22

zizala: Stejný problém, ale vyřešen!

magdalenka magdalenka

23. 3. 2013 12:16

Žižu, ja robím malé - priemer cca 3 cm, vytlačím z vrecka, oni sa mi len do výšky nafukujú...a formičky beztak nemám, len muffinkové, aj plechové aj silikonové.

magdalenka magdalenka

23. 3. 2013 12:12

Veronika.Hrozna: zdá sa mi to zvláštne. pretože odpalované pusinky sú odspodu hladké - ako sú položené na plechu, tá pekná "ružičkovitá" časť je hore, ak otočíš, na čom to potom stojí...ale ty sa asi vynájdeš, si praktická osoba.:-D

zizala zizala (moderátorka)

23. 3. 2013 12:10

To je zase krása :-*:yes: I ty růžičky, vyráběla jsi je sama?


Veronika.Hrozna: To je super vychytávka,vyzkouším, zda to funguje, ale věřím Ti. Jen bych měla strach, že se mi k formičkám přichytne těsto. Ale líbí se mi představa identicky malých tvarů, to ručně nedokážu, mám to vždycky všelijaké :-8

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 3. 2013 12:03

magdalenka:Jasně ,že jo ! Všechny jsou pak stejně veliké ,vejde se jich na plech víc a plnění je hračka.Studené vyklopím ,otočím a položím zpaátky do košíčku. Dírka je teď nahoře ! Vezmu sáček s krémem a jenom dám hubičku do dírky a vytlačím krém a už plním další! Velkovýroba !

magdalenka magdalenka

23. 3. 2013 11:57

Veronika.Hrozna: odpaľované cesto dávaš do formičiek?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 3. 2013 11:55

magdalenka:Obyčejné plechové formičky na košíčky a zespoda po upečení bude dírka na plnění,vytvoří se tam sama ! Takže nic nemusíš vrtat nebo krájet ,po upečení je tam na to dírka připravena.:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

23. 3. 2013 11:52

Veronika.Hrozna:asi som mimo, neviem, aké košíčky, odkiaľ otvor na plnenie...toto je odpaľované cesto, robím bez problémov.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 3. 2013 11:42

magdalenka:Mám na tohle trik ,udělám to do plechových košíčku a ono z druhé strany ejhle bude po upečení dírka přesně na plnění ,takže nic neřežu a plním jako větrníky nebo tyto čokokuličky.Kdo je zvlášť velký frajer ať vymaže košíčky rozpuštěným máslem a vysype hrubou moukou. Já dělám docela dost do mrazáku a takové množství,že se mi to nechce ! Ale zase se hezky vyklopí takže jsou úhledné. :-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: větrníky s pařížskou šlehačkou větrníky s pařížskou šlehačkou recept pařížská šlehačka s maslem recepty na čokoladove fondy košíčky s pařížskou šlehačkou odpalované těsto s pařížskou šlehačkou pečení se šlehačkou čokoládové fondy recept recept pařížská šlehačka pařížská čokoláda pečení s pařížskou šlehačkou pařížská šlehačka z čokolády conaplnit pařížskou šlehačkou čokoládové fondy recepty čokoládové fondy-recept parizskou slehackou recepty s pařížskou šlehačkou vetrnik s pařížskou šlehačkou čokoláda parizska cokoláda na plnění košíčků

Suroviny: smetana ke šlehání, čokoláda mléčná, vejce, máslo, mouka hladká, voda, čokoláda na vaření, kaštan jedlý

TopRecepty.cz

"Čokoláda kam se podíváš" Čokokuličky s pařížskou šlehačkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nmQl