Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,90 g |
Tuky | 32,10 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 9,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nkv6
Moje poznámka
Zázvorová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nkv6
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 24 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 12 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 51 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Tématické fráze:
mrkvovozázvorová polévka,
mrkvová polévka se zázvorem,
polévka se zázvorem,
mrkvovo-zázvorová polévka,
zázvor v polévce,
zázvor recepty,
polivka bort,
zazvorova polievka,
polívka se se zázvorem,
zazvor, mrkev/polevky,
bořt polévka,
polevka z mrkve a zazvoru,
skleněné šuplíčky,
mrkvozazvorova polevka,
indicka polevka se zazvorem,
bořt polivka,
albert recepty mrkvovozázvorová polévka,
recept na zázvorovou polévku,
bombony ze zazvoru,
brokolicova polevka nemixovana
Suroviny:
zázvor čerstvý,
párky,
mrkev,
chilli,
bujón slepičí,
nudle skleněné,
tuk,
petrželka,
sůl
Komentáře (17)
Jelikož to v základním receptu bylo, tak jsem to napsala, ale každý podle své chuti