Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 966 kJ / 2 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,11 g |
Tuky | 161,50 g |
Vláknina | 5,07 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 20,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjBJ
Moje poznámka
Jehněčí s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjBJ
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 16 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
jehneci lopatka,
jehněčí maso povidlova omacka,
vepřové maso s povidlovou omáčkou,
maso s povidlovou omáčkou,
jehněčí s omáčkou,
jehněčí omáčka recept,
jehněčí recept,
jehneci omacka,
jehneci lopatka recept,
vepřové s povidlovou omáčkou,
omáčka z jehněčího,
omačka s povidly,
recepty na jehněčí,
jehněčí lopatka nejlepší recept,
omáčka k pecenemu jehnecimu,
jehněčí hřbet s kostí recept,
kureci maso s povidlovou omáčkou,
co z jehněčího s omáčkou,
kuřecí řízky z povidlovou omáčkou,
omacka ze skopoveho
Suroviny:
maso jehněčí,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
olej olivový,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
semínka hořčičná,
povidla švestková,
skořice,
šťáva citronová
Komentáře (10)
spagetka: Já do povidlové omáčky také nedávám hřebíček, dělám ji stejně jak Terezka. Ale jinak je jasné, že každý si tam asi dá koření podle své chuti
Teri, ty do té omáčky nedáváš hřebíček? Já jo , ale to jen na okraj