Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 846 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,79 g |
Tuky | 52,66 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 19,15 g |
Postup přípravy
S tímto tuňákem tu má recept Rebí, dávám do podobných.
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Císařská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYZM
Moje poznámka
Císařská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYZM
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 4 minutami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 41 minutami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
Patricia97 před 53 minutami
Rychlé a křehoučké taštičky
Miary před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 2 hodinami
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 4 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 13 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 14 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 16 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 16 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
hrudkovitý tvaroh recepty,
tuňák v rostlinném oleji 900g,
pomazánka z konzervy drceného tuňáka,
pomazanka z tunak drceny,
pomazanka franz josef čili,
hrudkový tvaroh co s tím,
drceny tunak pomazanka,
tatarak z konzervovaného tunaka,
pomazánky na chlebíčky,
pomazánka z drceného tuňáka,
tuňák a ředkvičky
Suroviny:
tuňák v konzervě,
tvaroh,
máslo,
ředkvičky,
kedlubna,
česnek,
pepř,
kmín drcený,
chilli,
sůl,
pažitka,
kefír
Komentáře (15)
Jana Remkova: tahle značka (albert) je zatím pořád jedna z nejkvalitnějších, jsou různé druhy a dají se výborně kombinovat, fakt zkus, snad kvalita vydrží
Yanull: díky za to, pravdu díš, stydět se nemusíš
Ivulinka: ne asi, stopro