Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 653 kJ / 2 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 398,20 g |
Tuky | 96,68 g |
Vláknina | 1,62 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 3,85 g |
Sůl | 9,06 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmo8
Moje poznámka
Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmo8
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 5 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 11 minutami
Domácí kečup
Mistrova před 1 hodinou
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 2 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 4 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 4 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 5 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 6 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 7 hodinami
Tématické fráze:
tv barandov vaření,
tv barandov recepty,
kuřecí roládky,
tv barrandov recepty,
barandov recepty,
barandov vaření,
vaření na tv barandov,
vaření tv barandov,
barrandov recepty,
barrandov vaření,
kuřecí roláda,
tv barandov.cz,
tv barandov,
barrandov.cz recepty,
vareni barandov,
tv barandov-vaření,
barandov,
barrandov-recepty,
vaření na tv barrandov,
barandov.cz
Suroviny:
prsa kuřecí,
paprikáš,
jadel,
smetana ke šlehání,
krenex,
mouka hladká,
mléko,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (28)
Šavli, ta tvoje je také parádní - holky, to jste klidně mohly dát jako samostatné recepty
a ještě...neměla jsem ani kuřecí prsa,ale steak
Do výpeku je dobré přidat kousek másla (podle toho, kolik používáš oleje na opečení - já dávám málo oleje, proto to máslo), pěkně seškrábnout všechny přípečky do prostředka pánve, zasypat moukou - na dvě porce bych dala jen jednu rovnou lžíci, promíchat (dělají se žmolky, ale nevšímej si jich) a pak zalít trochou tekutiny, rozšlehat, počkat, až šťáva vezme var a podle potřeby tekutinu dolít (téhle fázi tam ještě mohou být pucky, ale neboj, ony zmizí). Když jí dáš moc, necháš šťávu bublat a redukovat, když málo a omáčka je hustá, tekutinu přileješ. Pak ochutnáš, ochutíš a máš hotovo. Také jsem ji nějaký čas trénovala, ale fakt na tom nic není. Přeji ti hodně úspěchů a chutných omáček...
Vicemene uplne jednoduche jidlo, ale krasne pripravene a nazdobene, uplne se sbihaji sliny a srdce se smeje
A k TV Barrandov ... my máme digitální TV asi týden
Budu ráda, když si něco uvaříte, doufám, že svoje "pokusy" formuluju podrobně a srozumitelně... Kromě prvotního nápadu na tom nic není...
Dnes jsem koukala od 19hod na TV Barrandov na šou Hell's Kitchen s Gordonem Ramsaym - baječná kuchyňská šou a tvá jídla jsou podobného stylu, jaký prezentuje i on. Už jsem to tu psala jednou - ty máš prostě jídla z vyšší gastronomie. A navíc ten umělecký přístup k fotkám.