Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 627 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,68 g |
Tuky | 48,40 g |
Vláknina | 19,27 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,45 g |
Sacharidy | 76,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2wL
Moje poznámka
Guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2wL
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 16 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 17 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 18 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 19 minutami
Zapečený chřest
Leren před 20 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 39 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 42 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 43 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 44 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 45 minutami
Tématické fráze:
vepřový guláš v troubě bez míchání,
hovězí guláš v troubě bez míchání,
guláš z trouby,
nemíchaný guláš,
guláš v troubě,
vepřový guláš bez míchání,
troubový guláš,
gulas,
hovězí guláš bez míchání,
guláš do trouby,
hovězí guláš v troubě,
vepřový guláš v troubě,
prezidentský guláš,
hovězí guláš do trouby,
vepřový guláš bez míchání do trouby,
zapečený guláš,
prezidentský guláš z trouby,
guláš nemíchaný,
guláš vařený v troubě,
hovězí guláš z trouby
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření gulášové,
koření kari,
paprika sušená pálivá,
hořčice,
solamyl,
masox,
voda,
sůl,
pepř
Komentáře (23)