Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 051 kJ / 3 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,28 g |
| Tuky | 141,98 g |
| Vláknina | 26,58 g |
| Cholesterol | 111 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,12 g |
| Sacharidy | 364,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyNJ
Moje poznámka
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyNJ
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 14 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 35 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Tématické fráze:
houbové rizoto apetit,
houbové rizoto s červenou řepou,
rizoto s houbami a červenou řepou,
rizoto apetit,
rizoto s cervenou repou a parmazanem,
apetit rizoto recept,
rizoto arborio,
apetitrizoto,
hříbkové rizoto apetit,
apetit rizoto,
houbive rizoto s repou,
rizoto s červenou řepou a houbami,
rizoto prokladane cervenou repou,
italské hříbkové rizoto apetit,
rizoto s houbami a s červenou řepou,
recept rýže s červenou řepou s parmazánem,
vepřová kotleta s marinovanou řepou,
houbové risoto s červenou řepou,
rizeto s cervenou repou apetit,
krémové rizoto s červenou řepou
Suroviny:
rýže arborio,
houby,
máslo,
olej olivový,
cibule šalotka,
česnek,
víno bílé,
parmazán,
tymián,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř,
řepa červená,
ocet vinný červený,
olej olivový,
cukr třtinový,
sůl,
pepř,
ocet,
olej olivový,
parmazán,
marináda z řepy
Komentáře (13)
A všem ostatním díky za zájem, mám radost, když někoho recept zaujme
Jen takový můj poznatek,co se týká přípravy červené řepy.Já ji raději peču zabalenou v alobalu.Příjde mi,že je chutnější,než klasicky uvařená