Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 051 kJ / 3 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,28 g |
| Tuky | 141,98 g |
| Vláknina | 26,58 g |
| Cholesterol | 111 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,12 g |
| Sacharidy | 364,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyNJ
Moje poznámka
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyNJ
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 3 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 3 hodinami
Chlebíčky s řepným hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Jemné marokánky
Přidáno před 4 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké cukroví
Evellinka před 16 minutami
Květákový mozeček
radekfiala před 19 minutami
Staročeská pučálka
Iricek před 45 minutami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 1 hodinou
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 1 hodinou
Bezpracný perník
Fitulka před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 2 hodinami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 3 hodinami
Tématické fráze:
houbové rizoto apetit,
houbové rizoto s červenou řepou,
rizoto s houbami a červenou řepou,
rizoto apetit,
rizoto s cervenou repou a parmazanem,
apetit rizoto recept,
rizoto arborio,
apetitrizoto,
hříbkové rizoto apetit,
apetit rizoto,
houbive rizoto s repou,
rizoto s červenou řepou a houbami,
rizoto prokladane cervenou repou,
italské hříbkové rizoto apetit,
rizoto s houbami a s červenou řepou,
recept rýže s červenou řepou s parmazánem,
vepřová kotleta s marinovanou řepou,
houbové risoto s červenou řepou,
rizeto s cervenou repou apetit,
krémové rizoto s červenou řepou
Suroviny:
rýže arborio,
houby,
máslo,
olej olivový,
cibule šalotka,
česnek,
víno bílé,
parmazán,
tymián,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř,
řepa červená,
ocet vinný červený,
olej olivový,
cukr třtinový,
sůl,
pepř,
ocet,
olej olivový,
parmazán,
marináda z řepy
Komentáře (13)
A všem ostatním díky za zájem, mám radost, když někoho recept zaujme
Jen takový můj poznatek,co se týká přípravy červené řepy.Já ji raději peču zabalenou v alobalu.Příjde mi,že je chutnější,než klasicky uvařená