Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 800 kJ / 3 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,65 g |
| Tuky | 212,83 g |
| Vláknina | 19,79 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 4,29 g |
| Sůl | 10,58 g |
| Sacharidy | 230,58 g |
Postup přípravy
nivu smícháme s ostatními surovinami a nalijeme na brambory. Posypeme lžící parmazánu. Krok 4: Pečeme asi 50 minut, ke konci můžeme na chvilku zapnout vrchní gril, aby povrch zezlátl. Podáváme k vínu, pivu nebo jako večeři.
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvousýrový bramborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXG1
Moje poznámka
Dvousýrový bramborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXG1
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 3 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 5 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 8 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 9 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 10 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 10 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 11 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 11 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 12 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy kolac,
bramborov koláč s cibulí sýrem,
skvarkovo jablecny koláč,
bramborový koláč do kulaté formy,
bramborová koláč,
masový bramborový koláč,
bramboovy kolac,
bramborov kol,
koláč s bramborovou náplní
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná hladká,
pivo světlé,
tuk hera,
strouhaná niva,
smetana kysaná,
uzenina,
brambory,
tymián,
česnek,
parmazán,
sůl
Komentáře (17)