Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 880 kJ / 1 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,06 g |
| Tuky | 75,39 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 17,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibulku a opečeme na ní maso doběla.
Krok 2: Zalijeme červeným vínem, trochu osolíme a dusíme 40 minut. Podle potřeby poldléváme vývarem.
Krok 3: Pak přidáme rozmixované ratatouille, tymián a pepř a dusíme do úplného změknutí masa, občas podléváme a nakonec dochutíme solí.
Podáváme s pečivem, opečeným bramborem, noky, bramboráčky...
Podáváme s pečivem, opečeným bramborem, noky, bramboráčky...
Zveřejněno 11. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudličky na ratatouille a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDjl
Moje poznámka
Nudličky na ratatouille a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDjl
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 3 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
RNiklova před 13 minutami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 15 minutami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 20 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 59 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
H33inrich před 1 hodinou
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 1 hodinou
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 2 hodinami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí nudličky na červeném víně,
hovězí nudlicky na víně,
hovezi rattatouile recepty,
vepřové nudličky na ratatouille,
kuřecí nudličky s ratatouille,
kotleta na nudlicky,
recept kuřecí nudličky na červeném víně,
nudličky na víně,
veprove nudlicky na červeném víně,
kachni nudličky na vine,
hovezi nudlicky na červeném víně s parikou,
veprove maso na cervenem vinu,
ratatouille s červeným vínem,
maso a recept ratatouille,
vepřové kotle ty na víně,
hovězí nudlička na červeném víně,
kuřecí nudličky ratatouille,,
koření do ratatouilee,
ratatouille z pekarny,
hovězí nudličky na črvenem vine
Suroviny:
kotleta,
cibule,
víno červené,
olej olivový,
ratatouille,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
tymián,
vývar hovězí
Komentáře (13)
Ratatouille určitě může být i bez lilků, proč by ne. Když je doma nemáš nebo Vám nechutnají, je to přece jen Vaše věc
Máš to vždy moc krásně naaranžované
Dani-dotaz,když budu dělat domácí ratatouille,musí tam být i lilek,nebo to lze i bez něj