Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 410 kJ / 1 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,01 g |
Tuky | 60,04 g |
Vláknina | 18,34 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 38,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky s vínovou příchutí po indicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnm8
Moje poznámka
Vepřové nudličky s vínovou příchutí po indicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnm8
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po indicku,
kuřecí nudličky po indicku,
kotleta po indicku,
přírodní vepřové nudličky,
vepřové nudličky,
vepřové s příchutí ryby,
vepřové maso po indicku,
kotleta na nudlicky,
vepřové na kari po indicku,
vepřové nudličky recept,
ryba po indicku,
masové nudličky po indicku,
kotlety po indicku,
maso po indicku,
veprove na portskem,
maso na nudlicky po indicku,
cous cous po indicku,
sojové nudličky po indicku,
vypočet surovin pro vaření,
vepřové nudličky se špagety
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
česnek,
víno červené suché,
sádlo,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
pepř,
sůl,
koření nové koření,
koření kari,
paprika sušená pálivá,
cukr krystal,
koření,
zázvor mletý,
jalovec,
koření oregáno,
bobkový list,
šalvěj,
tymián,
kukuřice,
majoránka
Komentáře (5)
koření je důležité. Já vařím teď poslední dobou často. Baví mě to a člověk při tom i relaxuje. Občas experimentuji a toto je výsledek. Postupem času přidám aj další recepty.... nejen na vepřové ale i na ryby a jiné komodity.