Jahodová marmeláda s Galaretkou
Když je sezóna jahod v plném proudu, nezapomeňte připravit jahodovou marmeládu, abyste si jejich skvělou chuť mohli vychutnávat i během zimy. Marmeládu můžeme použít do dezertů, na pečivo nebo z ní připravit koktejl.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 769 kJ / 2 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 560,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová marmeláda s Galaretkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmLV
Moje poznámka
Jahodová marmeláda s Galaretkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmLV
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 1 hodinou
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 2 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 3 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 4 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 4 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 5 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 5 hodinami
Tématické fráze:
jahodová marmeláda bez zavařování,
marmeláda v troubě,
jahodova marmelada,
jahodová marmeláda recept,
zavařování marmelady v troubě,
kyselina citronová do marmelád,
jahodová marmeláda s gelfixem,
jahodová marmeláda v troubě,
recept jahodová bio marmeláda,
dzem neztuhnul,
jahodová marmeláda pektogel,
zavařování marmelád v troubě,
jednoduchá domácí jahodová marmeláda,
jahodový džem kyselina citronová,
jahodová marmeláda s agarem,
jednoduchá jahodová marmeláda,
zavařování jahodová marmeláda,
marmeláda s gelfixem,
marmeláda s agarem,
recepty s galaretkou
Suroviny:
jahody,
cukr krystal,
kyselina citronová,
galaretka s jahodovou příchutí
Komentáře (11)
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=ga...
Jana R. - jinak než v DP džemy nedělám a neměla jsem nikdy problém, že by to neztuhlo. Ovšem s želírovacím curkem, ne s obyč. krystalem.
Ještě jsem chtěla napsat, že nikoho nezrazuji z toho, aby vyzkoušel džem v pekárně!! Jen já mám pocit, že ty želírovací prostředky se nesmí tak dlouho zahřívat a navíc se mi nezdá, že by to v pekárně vařilo