Postup přípravy
Krok 1: kuřecí čtvrtky jemně osolíme, pokapeme sojovkou a necháme chvíli odležet.
Krok 2: Pak přidáme nakrájený česnek, zalijeme plechovkou sterilizovaných žampionů a dáme zapéct, nejdříve 20 minut s pokličkou, pak dopečeme do zlatova bez pokličky.
Zveřejněno 29. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře podle Evy Pilarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERmW
Moje poznámka
Kuře podle Evy Pilarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERmW
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 43 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy salat evy pilarove,
bramborový salát podle evy pilarové,
bramborový salát podle pilarové,
eva pilarová vaření,
eva pilarova bramborovy salat,
kuře recepty,
bramborovy salat od evy pilarove,
štava ke kuřeti,
kuřecí polévka evy pilarové,
recept na kuřecí čtvrtky,
eva pilarová - vaření,
bramborový salát paní pilarové,
recepty od evy,
bramborovy salat od pilarové,
recept kuřecí čtvrtky,
recept na kuře,
rychlé recepty evy pilarové,
bramborový salát podle paní pilarové,
pilarová eva bramborovy salat,
salát podle pilarové
Suroviny:
kuře čtvrtky,
omáčka sojová,
sůl,
česnek,
žampiony sterilované
Komentáře (9)