Suroviny
Porce: 4 porcie
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,80 g |
Tuky | 67,76 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 927 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ocisteny patizon bez jadierok nakrajame na tenke podkovicky a mierne zasypeme vegetou.
Krok 2: Struhany emental a cesnak vymiesame s 1 vajickom.
Krok 3: Touto zmesou vzdy potrieme jednu stranu podkovicku a spojime s druhym platkom.
Krok 4: Takto zlepene podkovicky obalime v trojobale a vyprazame na oleji, odkryte.
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Moje poznámka
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 5 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 7 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 2 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 2 hodinami
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 4 hodinami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 4 hodinami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 4 hodinami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 6 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 7 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 8 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 8 hodinami
Tématické fráze:
patizonové recepty,
patizon recepty,
recepty s patizonem,
kuchařská pohotovost recepty,
plněný patizon recept,
www kuchařská pohotovost.cz,
patizonove rizky,
kucharska pohotovost.cz,
recept patizon,
zapečený patizon se sýrem,
jak vypadá patizon,
patizony recepty,
jak připravit patizon,
jak uvařit patizon,
plněný lilek sýrovou směsí zapečený,
plněný patizon,
co s patizonem,
patizon jak vařit,
patizonová polévka,
jak spracovat p patizonu
Suroviny:
patizon,
vegeta,
sýr ementál,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
olej
Komentáře (22)
Pokud nevadí, přidávám foto.
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové.