Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 812 kJ / 1 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,68 g |
Tuky | 48,00 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 30,70 g |
Sůl | 76,75 g |
Sacharidy | 164,85 g |
Postup přípravy
Dáme péct do trouby na 180°C.
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vegetariánské špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A919
Moje poznámka
Vegetariánské špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A919
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 5 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
vegetarianske těstoviny,
vegetariánské recepty,
vegetariánské recepty pro začátečníky,
aby se špagety nelepily,
jednoduché vegetariánské recepty,
těstoviny pro vegetariány,
vegetarianké špagety,
vegeteriánské špagety,
recepty těstoviny vegetariánské,
vegetariánské bolonské špagety,
jak uvařit špagety aby se nelepily,
zapečene testoviny vegetarianske,
špagety pro vegetriány,
vegetariánské zapečené těstoviny,
omáčka na špagety vegetarianska,
jak uvarit vegetarijanske špagety,
bevetarianskešpagety,
vegetariánské zapečené špagety,
vegetariánská omáčka na špagety,
vegetarinske recepy pro začátečníky
Suroviny:
granulát sojový,
podravka,
koření polévkové,
olej,
sůl,
sýr nastrouhaný,
kečup sladký,
cibule
Komentáře (7)