Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 414 kJ / 99 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,10 g |
| Tuky | 1,36 g |
| Vláknina | 5,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 153 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 17,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v pikantním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poEV
Moje poznámka
Květák v pikantním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poEV
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 2 minutami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
tadeas.gabriel před 17 minutami
Pórková polévka
freynka před 19 minutami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 24 minutami
Krupicová kaše
Roobass před 30 minutami
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 36 minutami
Zapečené křenové brambory
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 2 hodinami
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 5 hodinami
Tématické fráze:
pikantní obalovaný květák,
květák s hraškou,
květák v těstíčku pečený v troubě,
pikantní obalovaný květák recept,
květák hraška,
květák na plechu,
zapečený květák s hraškou,
květák obalovaný v hrašce,
recept kvetak +hraska,
obalovaci smes na květák,
květák, hořčice,
peceny kvetak v hrasce,
obalovaný květák v pikantnim testicku,
květák obalovaný v hrašce pečený v troubě,
květák na plechu s pikantním,
květak s hraskou recepty,
recepty kvetak,
recepty z květáku,
recepty s hraskou na obalovani,
květák recepty
Suroviny:
květák,
hraška,
brambory,
česnek,
sýr strouhaný směs,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
voda
Komentáře (17)
Stačí si dát do vyhledáváče Hraška, vše se o ní dočtete, používám ji na zahuštění i na obalování. Smíchala jsem ji v tomto receptu se strouhaným sýrem, dál viz postup. Ale dá se květák obalit i jen v Hrašce.
www.ceria.cz/index.php/produkty/hraska