Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Netradičně smažený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXDY
Moje poznámka
Netradičně smažený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXDY
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 11 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 12 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 12 hodinami
Tématické fráze:
smažený žralok,
pangasty,
smažený pangacius,
pangasius recepty,
smažený pangasius na másle,
jak udělat pangase,
žralok smažený,
pangasius filé,
těstíčko na obalování ryb asie,
jak udělat nejlepší file z pangasiuse,
rozmrazit rybu pred smazenim?,
druhy smažených ryb,
surovina na obalované maso vietnam,
file pangas,
file před smažením rozmrazit ano ne,
jak spravne usmazit zmrazenoou rybu,
recept pangaius smažený,
pngasius obalovany ve strouhance,
smyžený pangasius,
pangasius recept
Suroviny:
pangasius,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
šťáva citronová,
máslo,
olej,
majonéza,
jogurt,
kečup sladký,
petrželka,
česnek
Komentáře (16)
S tím mlékem je to úplná blbost, kvalita mléka a obsah tuku jsou přesně nadefinovány. Zřejmě vám přišel nějaký "HOAX" (záměrně šířená nepravdivá zpráva. Něco podobného se šířilo i o pangasovi, viz: hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
Ten recept co uvádíte v příspěvku bude vynikající ale tady ho nikdo nenajde. Zkuste ho vložit uděláte tím radost spousty lidem. Hezký den
Do té omáčky bych použila majonézu z jogurtu, ale to už je opravdu o chuti a názoru každého
Tím chci vyjádřit pochvalu receptu přidávám první bod.