Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Necháme 15 minut zaschnout a smažíme v dostatečně vysoké vrstvě rozpáleného oleje dozlatova.
Zveřejněno 6. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jižanské kuřecí paličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0VL
Moje poznámka
Jižanské kuřecí paličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0VL
Nejnovější recepty
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 minutami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 11 minutami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové košíčky
kvetka před 1 minutou
Hovězí polévka
Kajkajak před 11 minutami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 1 hodinou
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 2 hodinami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí paličky,
kuřecí paličky recept,
recept na kureci palicky,
kuřecí paličky recepty,
recepty na kuřecí paličky,
kuře tabasco,
čili con carne,
recept kuřecí paličky,
recepty kureci palicky,
čím nahradit tabasco,
jižanské kuře,
jižanské kuře recept,
kuřecí paličky v trojobalu,
palicky na maso,
jižanské smažené kuře,
cilli con carne kuřecí paličky,
kuřecí paličky-recept,
kuřecípaličky,
chili con carne recept,
smažené kuřecí paličky
Suroviny:
paličky kuřecí,
mléko,
mouka hladká,
chilli,
vejce,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (32)
jj, také jsem mléko nevylévala, ale vždy udělala polévku. Normálně použít na řídký bešamel a něco k tomu dovymyslet...Vylít by bylo škoda. Podělíš se s námi, doufám...?
teď řeším, co s tím mléčným vývarem, je mi líto ho vylít - vidím to na nějakou polévku
Napiš si Ježíškovi o foťák... Tedy ne, že by vadilo, že nefotíš, tak to nemyslím. Ale máš super recepty a focení by tě určitě chytlo, tady se to tak jednoduše vkládá!
Ja by som ti dala najradšej 1 s hviezdičkou, pretože kuracie mäso v tejto úprave je vynikajúce.
Budu ráda, když vyzkoušíš a ozveš se.
Drobku, děkuji za odkaz, je velmi zajímavý, zejména pro milovníky ostrých jídel, mezi které se počítám. A ten výraz "paprikologie"
Snad to na vysvětlenou stačí, ještě to upřesním v receptu. Na odkaz se, Drobku, příležitostně podívám, moc děkuji.
Jo a mrkněte, na ten odkaz Drobka o něco níž - je to výborně napsaný a srozumitelný!!!
Jukněte na můj rozbor http://drobek.eml.cc/vsechno/ostre.htm, Paprikologie, tam se vysvětlí o čem mluvím.
Nechci být hníidopich, jen mám rád když se věcem říká tak, aby tomu lidi rozuměli.
Děkuju.