Suroviny
Porce: 12 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 751 kJ / 3 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,99 g |
Tuky | 147,95 g |
Vláknina | 6,06 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 422,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cheesecake z domácí lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgn5
Moje poznámka
Cheesecake z domácí lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgn5
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 9 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 34 minutami
Pečená švestková povidla
Anche před 54 minutami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 1 hodinou
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 2 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 7 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 9 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 10 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 10 hodinami
Tématické fráze:
cheesecake recept,
cheesecake z lučiny,
domácí cheescake,
pečeme z lučiny,
muffiny z lučiny,
dezert z luciny,
recept na cheesecake,
chesekate,
recept cheesecake,
cheesecake,
recept na domácí lučinu od hrušky,
cheesecake s lučinou,
dezerty z lučiny,
cheesecake lučina,
lučina recepty,
cheescake domácí,
recepty,
zakusky z luciny,
peceme s lucinou,
cheescake z luciny
Suroviny:
jogurt holandia,
sušenky,
máslo,
limetka,
cukr moučkový,
salko,
vejce
Komentáře (12)
Připravoval jsem ho pro přítelkyni k narozeninám přesně dle postupu a vyplatilo se. Sušenek jsem dal o trošku víc a dort vytáhnul i do stran (je to hezčí).
Lučinu byla přichystána den a půl dopředu jak jste radila. Cheesecake chladnul v pootevřené troubě do rána (pekl jsem ho ve dvě hodiny v noci). Prostě paráda. Chuťově naprosto senzační. 10/10
Akorát zdobení došlo změny. Dvě zakysanky a lžíce moučkového cukru - touto směsí jsem cheesecake potřel i po stranách. Nahoru místo svíček přesný počet vlašských ořechů (čtvrtky) obalené v domácím karamelu.
Senzace!!!