Suroviny
Porce: 12 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 751 kJ / 3 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,99 g |
Tuky | 147,95 g |
Vláknina | 6,06 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 422,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cheesecake z domácí lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgn5
Moje poznámka
Cheesecake z domácí lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgn5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 47 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 48 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
cheesecake recept,
cheesecake z lučiny,
domácí cheescake,
pečeme z lučiny,
muffiny z lučiny,
dezert z luciny,
recept na cheesecake,
chesekate,
recept cheesecake,
cheesecake,
recept na domácí lučinu od hrušky,
cheesecake s lučinou,
dezerty z lučiny,
cheesecake lučina,
lučina recepty,
cheescake domácí,
recepty,
zakusky z luciny,
peceme s lucinou,
cheescake z luciny
Suroviny:
jogurt holandia,
sušenky,
máslo,
limetka,
cukr moučkový,
salko,
vejce
Komentáře (9)
Připravoval jsem ho pro přítelkyni k narozeninám přesně dle postupu a vyplatilo se. Sušenek jsem dal o trošku víc a dort vytáhnul i do stran (je to hezčí).
Lučinu byla přichystána den a půl dopředu jak jste radila. Cheesecake chladnul v pootevřené troubě do rána (pekl jsem ho ve dvě hodiny v noci). Prostě paráda. Chuťově naprosto senzační. 10/10
Akorát zdobení došlo změny. Dvě zakysanky a lžíce moučkového cukru - touto směsí jsem cheesecake potřel i po stranách. Nahoru místo svíček přesný počet vlašských ořechů (čtvrtky) obalené v domácím karamelu.
Senzace!!!