Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 550 kJ / 2 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,81 g |
| Tuky | 178,70 g |
| Vláknina | 7,30 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 93,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Moje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 minutou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tématické fráze:
canelloni,
canelloni se špenátem,
canelloni recepty,
canneloni,
zapečené cannelloni se špenátem,
canneloni recept,
caneloni se spenatem,
raclete recepty,
zapečené canelloni,
canelloni recept,
leerdamer,
recept na canelloni,
špenátové canneloni,
canneloni plněné špenátem,
raclete,
recepty na raclete,
canneloni recepty,
cannelloni se sýrem,
recepty canelloni,
recepty canneloni
Suroviny:
špenát mražený,
sýr mozzarella,
sýr raclette,
sýr leerdamer,
cannelloni,
máslo,
máslo,
mouka celozrnná,
smetana,
sýr chedar,
sýr mozzarella
Komentáře (3)
Jenom jedna věc: Jste se jistá tou moukou? Nepatří tam něco jako třeba dvě lžíce? Já jsem nasypala sotva půlku, než jsem si stihla uvědomit svou chybu a pak jsem tam musela dát dvě šlehačky, aby se omáčka vůbec pohnula, aby to nebyla jenom koule (takže mi jí přirozeně hafo zbylo.)
Taky když jsem hodila ty sýry ke špenátu, tak hrozně zřídly až na vysloveně vodovou hustotu (možná to bylo nekvalitní nivou, nevím,) ale asi je lepší je přidat k trochu vychladlému špenátu a dál neohřívat...