Suroviny pro 200
200
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 40 296 kJ / 9 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 230,29 g |
| Tuky | 323,40 g |
| Vláknina | 91,86 g |
| Cholesterol | 696 mg |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 1 403,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláčky podle paní Gáborové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxGm
Moje poznámka
Koláčky podle paní Gáborové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxGm
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 3 minutami
Pracny
xx_nattali_xx před 3 minutami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 5 minutami
Perníčky
xx_nattali_xx před 5 minutami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 1 hodinou
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak ochutit mák,
jak ochutit tvaroh,
jak ochutit povidla,
dvojctihodné moravské koláče video,
jak ochutit tvaroh do koláčů,
vázané koláčky zalité máslem s rumem,
svatební koláče top recepty,
jak ochutit tvaroh na koláče,
jak ochutit mlety mak,
ochutit povidla,
jak ochutit tvaroh do koláče,
jak ochutit tvaroh na koláčky,
jak ochutit povidly,
jak ochutit makovou náplň,
jak ochutit mak do kolacu,
top recepty dvojctihodne kolace,
moravske kolace original,
moravské koláče s mákem-video,
diskuze moravské koláče vázané dvojctihodné,
domací kolacky video
Suroviny:
mouka hladká,
žloutek,
cukr krupice,
tuk,
droždí,
mléko,
mouka polohrubá,
tuk,
cukr moučkový,
mák,
cukr moučkový,
skořice,
pudink,
cukr moučkový,
tvaroh plnotučný,
žloutek,
povidla švestková
Komentáře (12)
Také bych uvítala malinkou ukázku toho protočení a spojení