Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 867 kJ / 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,27 g |
| Tuky | 25,49 g |
| Vláknina | 21,68 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 23,02 g |
Postup přípravy
Podáváme horké.
Zveřejněno 27. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGgJ
Moje poznámka
Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGgJ
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 55 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 13 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 13 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 14 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Tématické fráze:
hříbková pomazánka na topinky,
hříbková pasta na topinky,
hříbková smes na topinky,
plněné slané košíčky,
slane plněne košíčky,
hripkova smes na topinky,
recept bruschetta,
bruschetta - recepty,
bruschetta recept,
hhříbková pomazánka,
hhříbková pomazánka,
vinikajici bruscheta,
recept na slané košíčky,
recept hripkova omáčka,
hříbková pomazánka na topinku,
hribkova omacka na topinku,
topinka s hříbkovou směsí,
pravá bruschetta recepty,
hribkova smes na topinku,
hříbková na topinky
Suroviny:
bageta,
olej olivový,
cibule,
máslo,
houba hřib,
víno bílé,
smetana,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
petrželka,
česnek
Komentáře (20)