Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 880 kJ / 2 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,34 g |
| Tuky | 252,39 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 728 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 23,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkovo-bramborová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGmQ
Moje poznámka
Škvarkovo-bramborová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGmQ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Tématické fráze:
bramborové pomazánka,
báseň magdalénka,
škvarková pomazánka s fazlemi,
škvarková pomazánka s bramborem,
oškvarková pomazánka,
škvarková pomazánka so zemiakom,
bramborová pomazánka,
jak mrazit škvarky,
pomazánka oskvarkova recept,
maminčiny receptypresne pagacky,
oškvarková pomazánka na chlebíčky,
škvarkovo česneková pomazánka,
pomazanka s oškvarků,
škvarková pomazánka mrazák,
pomazánka z oškvarků,
miran nám.hraničiarov,
skvarkova pomazanka bez oskvarkov,
recept pomazánka z oškvarků,
bravcova pomazanka,
mrazit škvarky
Suroviny:
škvarky,
brambory,
vejce,
cibule,
okurky sterilované,
sádlo vepřové,
hořčice,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (36)
Keď teraz vyberiem z mrazničky, dám zohriať do mikrovlnky - zas sú "čerstvé" a voňavé. S čerstvým chlebíkom, cibuľou, horčicou .... báseň. Samozrejme, tie pomleté spracujem na pagáče a pomazánky, nezohrievam.
Ale jen se chci zeptat - Je nutné škvarky mrazit, vždyť vydrží několik týdnů v chladu ne? Aspoň vím, že naši měli vždycky sádlák a škvarky ve sklepě a snad nikdy nebyl prázdný
Jo moment, pomazku si uložím, zase změna s těmi brambory
Maris, ty si daj řízek. Aj za mňa.
Ale vážně - tohle rozhodně zkusím