Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 046 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,00 g |
Tuky | 47,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 3,90 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 62,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Janina domácí Lučina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omDk
Moje poznámka
Janina domácí Lučina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omDk
Nejnovější recepty
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 5 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 6 hodinami
Závitky z tresky tmavé na italský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vynikající mrkvové řezy
elinkakov@seznam.cz před 5 minutami
Vohrnoušky
Beruna před 31 minutami
Dobrá drůbeží játra
MarcelaPa před 42 minutami
Bezkonkurenční králík
Sahula před 46 minutami
Maso pod peřinkou
jana1974 před 48 minutami
Maďarská houbová polévka
Sahula před 1 hodinou
Staročeské hovězí na houbách
Sahula před 1 hodinou
Kynuté knedlíky bez vajec - jako pírko
Skrabi před 1 hodinou
Citronovo - česnekový zázrak
monyss před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s pórkem a nivou
tomikk81 před 3 hodinami
Tématické fráze:
domaci lucina hruška,
lučina z jogurtu hruška,
domácí lucina,
domácí žervé recept,
domácí žervé,
domácí lučina pro děti,
domácí lučina laďi hrusky,
recept na domácí lučinu od hrušky,
bezkonkurenční domácí lučina,
hruska lucina,
domácí lučina recept,
nejlepsi domaci lucina,
jak udělat lučinu,
hruška recept lučina,
lučina z kysané smetany,
domácí žervé ládi hrušky,
domácí lučina od hrušky,
domácí šunka láďa hruška,
lučina od hrušky,
lučina hruška
Suroviny:
jogurt selský,
šlehačka,
sůl
Komentáře (29)
Děláš dobrá jídla , jako ta tvá paštika.