Postup přípravy
Krok 1: Do pekáče rozložíme vedle sebe silnější plátky vepřového masa, osolíme, opepříme a na to navrstvíme asi centimetrovou vrstvu cibule nakrájené na kolečka a druhou centimetrovou vrstvu nastrouhaného eidamu.
Krok 2: Na každý plátek masa dáme kousek másla a mírně posypeme paprikou. Připravíme si vývar ze 1/4 l vody a 1 kostky masoxu, vývarem maso podlijeme a necháme hodinu péci. Podáváme teplé. Příloha: hranolky, brambory atd.
Zveřejněno 8. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hradní jídlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5XM
Moje poznámka
Hradní jídlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5XM
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 6 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 9 minutami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 28 minutami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 29 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 57 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 57 minutami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 1 hodinou
Pórková polévka
freynka před 1 hodinou
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 1 hodinou
Tématické fráze:
recepty pro cukrovkare,
recepty do 30 kč,
hradní maso,
recept na karpáčo,
farářovo tajemství recept,
jídlo z vepřového masa,
recept farářovo tajemství,
recepty jídel,
talián recept,
recepty za 30 kč,
karpáčo recept,
hradní řízek,
recepty hotových jídel,
uprava talianu,
pitipana,
jidla z vepřové kyty,
recepty jídel pro cukrovkáře,
top recepisy,
karpáčo,
paprikookurky
Suroviny:
sýr eidam,
cibule,
máslo,
pepř,
sůl,
olej,
masox,
voda
Komentáře (55)
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu