Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 172 kJ / 1 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,55 g |
| Tuky | 10,91 g |
| Vláknina | 33,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,89 g |
| Sůl | 12,13 g |
| Sacharidy | 333,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové bagely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgp4
Moje poznámka
Špaldové bagely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgp4
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 7 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 1 hodinou
Domácí langoše
BTKILI před 5 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 5 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 6 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 6 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 6 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 6 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
bagety ze špaldové mouky,
špaldové bagety,
sladké recepty ze špaldové mouky,
domácí špaldové bagety,
bagely,
špaldové na bagety,
slané pečivo ze špaldové mouky,
špaldové pečivo,
špaldové slané pečivo,
špaldová mouka recepty,
domácí bagety ze špaldové mouky,
špaldova bagety,
spaldove bagety recept,
slané pečivo,
spaldove domácí bagety recept,
bagety fotopostup,
rychlé špaldové bagety,
bagety na ono,
spádové bagety pečivo,
špaldove domácí bagety
Suroviny:
mouka,
mouka špaldová celozrnná,
voda,
droždí sušené,
cukr ovocný,
sůl,
bílek,
Komentáře (8)