Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 763 kJ / 1 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,76 g |
Tuky | 35,67 g |
Vláknina | 20,06 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 324,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chlebíček do pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZ4Y
Moje poznámka
Domácí chlebíček do pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZ4Y
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 9 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pivovarská bašta
oopicka před 21 minutami
Bratislavská buchta
Wikki před 1 hodinou
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 1 hodinou
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 2 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 5 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 6 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí obložené chlebíčky,
chlebíček z pekárny,
biskupský chlebíček se zakysanou smetanou,
jak upéct večerní chlebík,
porucha domácí domácí pekárny,
pekaren na chlebíček,
domácí chlebicky,
večerní chlebíček recept,
bilkovy chlebicek vecerni,
chlebíčky v domácí pekárny,
jak na domácí chlebíčky,
večerni chlebíček,
rolovane chlebicky,
večerní chlebík recept do pekárny,
recept na domácí večerní chlebík,
sladky chlebicek s pekarny,
biskupský chlebíček z pekárny,
mlecny sladky chlebíček,
biskupsky chlebíček bez drozdi z pekárny,
jablecny chlebicek pekarna
Suroviny:
voda,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
máslo,
mouka hladká,
mouka chlebová,
solamyl,
droždí
Komentáře (6)
A děkuji za typ na to chlebové koření, to musím taky vyzkoušet