Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 486 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,66 g |
Tuky | 75,28 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zdrojem je upravený recept z Velké kuchařky Viléma Vrabce.
Zveřejněno 27. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté na způsob hašé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zL1
Moje poznámka
Mleté na způsob hašé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zL1
Nejnovější recepty
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 9 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 10 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 19 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno 19. 8. 2025 06:48:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čínské nudle s kuřecím masem
Tom_Krupa před 1 hodinou
Nejúžasnější buchty od babičky
Ryskova7 před 2 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 11 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 11 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 12 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 12 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 14 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 14 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 14 hodinami
Tématické fráze:
hašé z mletého masa,
jak se dělá haše,
haše ze syrového masa,
sýrové housky podle ládi hrušky,
mleté maso haše,
láďa hruška housky se sýrem,
sýrové housky láda hruška,
sýrové housky ládi hrušky,
housky ládi hrušky,
sýrové housky od ládi hrušky,
haše z vařeného masa,
haše recept,
haše z mletého,
vychytávky ládi hrušky ananasova buchta,
sýrové bulky podle ládi hrušky,
sýrové bulky podle ládi hrušky,
haše z z mletého masa,
hovězí maso vařené mleté,
hase ze syroveho mleteho masa,
láda hruška sýrové housky recept
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
česnek,
kapary,
sůl,
pepř,
sádlo,
Komentáře (68)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Každý muže napsat,když se mu recept nelíbí,nebo nechutná. Ale není to pravidlo.Když je něco dobré tak pochválíme a jinak si tady nelezeme na nervy ,přeci by jsme sem nechodily,kdyby to tak bylo !
No, já si tady po celý den po chvilkách čtu a říkám si jak dámy dokážou natvrdo, ale kultivovaně hájit "svou" pravdu
Nechci to zamotat ještě víc, ale vezmeme-li za zemi původu slova hašé/haše/hachis Francii, pak se jedná o SEKANÉ MASO
(u nás se dělá obvykle z polévkové hověziny, pomleté, s dušenou cibulkou a vejci) - Pokud tedy tu hovězinu nezpracuju způsobem stejným jak je tu k přečtení na fotečce ze Sandtnerky. Akorát tomu říkáme SEKANÁ http://www.labuznik.cz/recept/sekana-pecene/
Jak vidno, každá máte jiný názor, budete se hádat a neustoupíte ani jedna. Chudák spagetka.
Copak není jedno jak se recept jmenuje???!!! Každá máte možnost sem dát recept, tak pojmenujte si ho jak chcete.
Hašteřit se jděte na trh, kdo se tu na to má pořád koukat, ostatně to je taky jeden z důvodů proč už sem nechodí tolik kuchařek s velkým "K", podezírání a pomlouvání je poslední dobou vaše doména
Anna Kocikova: máš pravdu, zas je ale fakt, že se tu diskutuje o názvu a o receptu. Já ho změnila, aby byl klid (stejně si myslím že to HAŠÉ je
Nevím,mám-li se tady jen pousmát...nebo si toho nevšímat
Jedno mi to ale rozhodně není a nesouvisí to přímo jen s tímto receptem
Komentáře pod danými rcp jsou od toho,aby se hodnotilo kladně(zápor zde není naštěstí možný)nebo se psaly různé vychytávky námi vyzkoušené, nebo které známe po našich předcích, známých a podobně:yesAle v poslední době se tady setkávám s takovými negativy, že je mi opravu velice smutno
Ladi,promiň,že je tady tato debata zrovna u tak šťavnatého receptu
Lidi jste pro tuto diskuzi už ukončit? Já ano. k ničemu nevede, prostě uvařte a pochutnejte si. Dobrou chuť
U tvého receptu bych pouze změnil název na “Hašé podle vychytávky mistra Vrabce“. Tedy,pokud tam takovou vychytávku má.
A “vlk by se nažral a koza by zůstala celá“
To je totéž, jak bys pekla Domažlické koláče z listového těsta a tvrdila, že to tak je správně - těsto jako těsto. A o tom to je.