Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná haše z pečeného hovězího masa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 8. 2019 15:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 472 kJ / 591 kcal
Bílkoviny81,49 g
Tuky25,93 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol286 mg
Sodík202 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy7,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Haši můžeme udělat i z jiného druhu masa, můžeme použít i vařené, ale z pečeného je chutnější.

Na haši mají mnozí ne zrovna hezké vzpomínky ze školních jídelen, ale doma udělaná je moc dobrá a je to šikovné využití zbytku masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

8. 8. 2019 00:07

Eja57: :-D:-D:-D:yes:

Eja57

7. 8. 2019 21:00

magdalenka: z ryže lebo zemiakov to neurobíš:-D:-D:-D:-D

Eja57

7. 8. 2019 20:58

magdalenka: konzistence asi prejtu....

magdalenka

7. 8. 2019 20:14

Ono to nemá byť omáčkovité, ale len tak držať po kope? (Zbytky mäsa nemávam, tam vidím problém. U nás ostáva ryža alebo zemiaky...:-8)

Eja57

7. 8. 2019 19:58

magdalenka: zkus, tento recept je fakt hodně dobrý, za mne s vařeným bramborkem a jen tak, bez volího oka, ale tento recept je zas jiný level... je to moc dobré,,,,

magdalenka

7. 8. 2019 19:39

Konečne viem, čo je hašé...mala som nejaké (mylné) predstavy o mletom mäse a teraz som aj googlila a dozvedela som sa, že ide o reprezentanta tradičnej českej kuchyne a zároveň tradičné jedlo francúzskej kuchyne (hachée = nasekaný"). Vďaka za rozšírenie obzorov!

maris

7. 8. 2019 15:34

Eja57: děkuju:-K, já jsem měla zbytek sosu a byl docela výrazný, tak jsem muškát nedávala, ale určitě by se hodil a na citronovou kůru jsem si nevzpomněla, i když ji mám taky moc ráda a používám docela často. Tak příště;-)

Eja57

7. 8. 2019 15:18

To je ono!!! Haše mojí babičky...žádné nastavování rohlíky či brambory...zásadně z hovězího...klidně obraného z žeber z polévky...Ale i některé kuchařky školních jídelen ji uměly hodně dobře.
Dík za připomenutí, už jsem dlouho nedělala - já ještě maličkou špetičku květu a maličko strouhnout citronové kúry, ale fakt maličko...
Mňam:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z hovězího masa pečené hovězí maso haše haše jak udělat recepty hašé pecene hovězí maso zbytek recept na pečené hovězí maso recept z hoveziho masa recept haši varene hovezi maso sos hovězí vařené maso zbylo recept na hašé haše recept pečene hovezi maso recepty pečené haše haše ze zbytků masa hovezi maso recepty madarské hašé švédské haše jemně masové haše

Suroviny: maso pečené, máslo, mouka hladká, cibule šalotka, vývar hovězí, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Jemná haše z pečeného hovězího masa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y82p