Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 801 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,54 g |
Tuky | 57,42 g |
Vláknina | 5,73 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 12,95 g |
Postup přípravy
Horkou šťávu dáme na talíře, přidáme plátky masa a podáváme se šťouchanými bramborami, nebo s bramborovou kaší.
Zveřejněno 29. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plecko s kaki příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5v3
Moje poznámka
Plecko s kaki příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5v3
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 8 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 27 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Tématické fráze:
plecko recepty,
kiwiforum,
kiwiforum,
kiwiforum.cz,
závitky z plecka,
dietní jídlo z plecka,
recepty z plecka,
kaki v lednici?,
recepty s kaki,
jídla z plecka,
top recepty z plecka,
top recepty na plecko,
plecko,
plec recept,
recept na plecko,
recepty z kaki,
plecko na s,
kaki s veprovym masem,
recept na kaki,
vepřová plec plátky recept
Suroviny:
plecko,
sýr niva,
kaki,
hořčice kremžská,
cibule červená,
olej,
pepř čtyř barev,
sůl,
bujón zeleninový,
voda,
Komentáře (32)
Ladi,ale mám takový návrh...nebylo by lepší tu Tvou verzi príma bašty dát jako nový recept a případně ten můj pak šoupnout do podobných?
Mám obavy,že Tvůj popis práce a použité suroviny tady v komentářích zaniknou a to by byla škoda
Takže plátky vepřového jsem potřela hořčicí s medem a koprem, na to dala půlky plátků mascarpone, pak plátky kaki a cibule a znova plátky mascarpone. Do šťávy jsem ještě rozpustila plátky mascarpone a dala kousek kaki, proto mám omáčku světlou.
Jako přílohu jsem dělala rýži. Bylo to moc dobré a děkuju za výborný nápad s kaki
Danuško vyzkoušej
BTW. Překvapilo mě, jak je maso měkoučké, určitě jsem nedělala naposledy..